3 Belangrijke voordelen van verstelbare bureau’s

Bureau

1. U bent altijd ergonomisch verantwoord

Ergonomie is een factor waar nog steeds weinig bedrijven actief mee bezig zijn. Dit is zonde, want een goede ergonomie kan erin resulteren dat iedereen op kantoor aanzienlijk productiever werkt. Het is dus zeker een factor waar voldoende in moet worden geïnvesteerd.

Bij ergonomie draait het onder andere om het optimaliseren van de werkplek. Dit wordt uitgevoerd op basis van het lichaam. Hoe beter de werkplek aansluit bij het lichaam, hoe minder last men ervaart van pijn in bijvoorbeeld schouders en nek.

Het verstelbare bureau helpt voorkomen dat u gedurende de dag met deze pijn te maken krijgt. Omdat de hoogte van het bureau altijd perfect kan worden ingesteld, zult u gedurende de dag altijd de perfecte houding aannemen. Zo verbetert u de ergonomie en kunt u uw werkdagen productiever indelen.

2. Het verstelbare bureau biedt alle gemak

Het bureau iets omhoog zetten? Dat kan met een druk op de knop. Toch weer iets omlaag? Dan kost het weer slechts een druk op de knop. Het verstelbare bureau biedt alle gemak die u tijdens een normale werkdag wenst. Zo bent u altijd zeker van de meest optimale ervaring als u achter uw bureau zit.

Dit biedt onder andere een groot voordeel wanneer anderen achter uw bureau plaatsnemen. U kunt hen het bureau exact naar eigen wens laten verstellen. Het verstelbare bureau is hiermee geschikt voor vrijwel iedere werknemer. Bent u een dag van kantoor? Dan kan er altijd een extra werknemer achter uw bureau plaatsnemen.

3. Het vereist geen hoge investering

Het aanschaffen van een nieuw bureau komt over het algemeen met een aanzienlijk investering. Dit is gelukkig anders bij het verstelbare bureau. Het is voor een relatief lage prijs aan te schaffen. En dat maakt het verstelbare bureau extra interessant.

Wilt u bijvoorbeeld alle bureau’s op de werkvloer vervangen met een verstelbaar bureau? Dan kan dit al met een kleine investering. Vanaf dat moment werkt iedere werknemer achter een bureau dat perfect is geoptimaliseerd voor hun lichaamshouding. En zo ervaren zij minder klachten, zijn zij productiever, en plukt u hier alle vruchten van.

Schaf een verstelbaar bureau aan

Is het bij u op kantoor tijd voor een vervanging? Dan is het verstelbare bureau een van de meest effectieve manieren om de vervanging zo positief mogelijk te laten verlopen. Bekijk ons assortiment en investeer in een betere werkvloer.