3 tips om je kantoor goed te beveiligen

Inbrekers hebben het niet alleen voorzien op woningen, maar proberen ook regelmatig bedrijfspanden in te komen. Wil jij voorkomen dat je het slachtoffer wordt van een inbraak in je kantoorpand? Dan raden wij je aan jouw kantoor goed te beveiligen. In dit artikel lees je hoe je dit doet.

Investeer in goede sloten

Het huidige slot van je kantoorpand lijkt misschien goed, maar is dit slot ook echt in staat om inbrekers buiten de deur te houden? Wat veel mensen niet weten, is dat slimme inbrekers ook ogenschijnlijk goede sloten open kunnen krijgen. Hier doen ze niet eens lang over, namelijk slechts enkele seconden.

De beste manier om inbrekers buiten de deur te houden, is door in goed hang- en sluitwerk te investeren. Goede sloten zijn niet open te breken, ook niet door zeer intelligente en zeer ervaren inbrekers. En weet je niet zeker of de huidige sloten van jouw bedrijfspand veilig genoeg zijn? Laat dan een slotenmaker langskomen en je komt hier vanzelf achter. Zijn de sloten niet goed genoeg, dan kan de slotenmaker deze direct vervangen.

Laat een alarm installeren

Wil je jouw bedrijfspand nog beter beveiligen? Laat dan een alarm installeren. Vroeger waren alarmsystemen vrij prijzig, maar tegenwoordig zijn er ook vele goede alarmsystemen op de markt die helemaal niet zo duur zijn. Bepaal voor jezelf aan welke eisen jouw alarmsysteem moet voldoen en hoe duur dit systeem mag zijn. Ga vervolgens op zoek naar een alarmsysteem dat bij jou past en bovendien binnen je budget valt. De kans is groot dat je een goed systeem kunt vinden voor weinig geld, voor een nog betere bedrijfspand beveiliging.

Tip: plak een sticker van de alarmcentrale op het raam van je kantoorpand, duidelijk in het zicht. Deze sticker vertelt criminelen dat je een goed alarm hebt en dat ze beter niet kunnen inbreken. De sticker heeft dan ook een preventieve werking tegen inbraak.

Sla kostbare spullen extra veilig op

Mochten er toch inbrekers in je bedrijfspand terecht komen, dan is het belangrijk dat zij de meest waardevolle spullen niet mee kunnen nemen. Om de meest kostbare spullen op kantoor te beschermen, raden wij je aan in goed kantoormeubilair te investeren.

Heijka Kantoormeubelen levert graag een of meerdere kasten die je af kunt sluiten. In deze kast of kasten kun je alle kostbare spullen in jouw bedrijfspand volledig veilig opslaan, iedere dag weer. Doe de kasten iedere dag op slot voor je naar huis gaat en je weet zeker dat eventuele inbrekers de kostbare spullen in de kast niet mee kunnen nemen. Zo biedt een goede kast van Heijka Kantoormeubelen je net dat beetje extra bescherming tegen die slimme inbrekers.

Vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze veilige opbergmeubelen voor op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag.