De 5 beste kantoorstoelen in ons assortiment

Onze beste kantoorstoelen

Bureaustoel Lavella

Met deze bureaustoel van hoge kwaliteit is het aannemen van een natuurlijke en niet belastende houding zeer eenvoudig. Bureaustoel Lavella kan volledig naar het lichaam worden aangepast zodat het voor elke medewerker is afgestemd. Hoe beter de houding hoe langer een medewerker productief kan doorwerken.

Vrijwel alle onderdelen van de bureaustoel zijn verstelbaar. Van de rugleuning tot de hoogte van de steun, en alles er tussen in. Armsteunen, zitvlak en de stand van de wielen hebben invloed op de houding. Voor bureauwerk is dit model een van de beste kantoorstoelen van dit moment.

Managersfauteuil Style L

Managers moeten in een stevige stoel zitten. Managersfauteuil Style L biedt stevigheid en professionaliteit in één kantoorstoel. Met deze stoel kunnen managers een goede houding aannemen die rekening houdt met het lichaam en hierbij voor een versteviging van het lichaamsgewicht zorgt. Bovendien is dit eenvoudig te verstellen zodat de stoel volledig aansluit bij het lichaam en de houding van de managers.

Met een stevig voetenkruis van aluminium dat bestaat uit 5 wielen is het eenvoudig om de stoel zowel te rijden als stabiel neer te zetten.

Bureaustoel Milano

Deze kantoorstoel is praktisch, gebruiksvriendelijk en zeer duurzaam. Bureaustoel Milano heeft een goede gaslift om de hoogte van de stoel te verstellen en is hiermee een geweldige aankoop voor bureauwerk. De armleggers zijn eenvoudig verstelbaar en hierdoor geschikt voor allerlei verschillende werkzaamheden. De stand van de armsteunen beïnvloedt de houding achter het bureau.

Deze kantoorstoel is perfect te combineren met een stazit-bureau.

Vergaderstoel Charlie

Een vergaderstoel met wielen is uniek maar biedt talloze fantastische mogelijkheden. Zo isvergaderstoel Charlie eenvoudig te vervoeren en is het verplaatsen van een vergadering niet langer een probleem. Zodra iemand plaatsneemt op deze stoel wordt de stabiliteit aanzienlijk vergroot zodat de stoel niet langer zal bewegen.

U kunt vergaderstoel Charlie laten bekleden met leer of stof. Daarbij is de stoel ook geschikt voor de eetkamer of kantine.

Fauteuil Geneve

Wanneer u regelmatig klanten of gasten op uw kantoor ontvangt is het prettig om deze te kunnen laten plaatsnemen in een prettige stoel. Fauteuil Geneve biedt een prettig zitvlak en is hierdoor zeer geschikt voor ontvangst. Deze kantoorstoel biedt niet alleen een comfortabele zithouding maar heeft ook een goede hoogte die geschikt is voor mensen met korte en lange benen.

Het strakke design maakt de stoel zeer uniek. U kunt deze fauteuil laten bekleden met verschillende soorten stof of met leer.