Met deze 5 bureaustoelen zit u elke dag lekker

Bureaustoel

Hier moet uw bureaustoel aan voldoen

Om zeker te zijn dat u maximaal comfortabel op uw werkplek zit, is het belangrijk om op de volgende punten te letten:
Ergonomie : hoe verantwoord de bureaustoel is op basis van eventuele lichamelijke klachten. Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat u weinig tot geen klachten ervaart en zo ongestoord kunt werken
Het zitvlak: er zijn meerdere keuzes, waaronder leer, stof en plastic. De eerste twee materialen zijn het meest populair, in combinatie met een goed zitkussen dat in het zitvlak is aangebracht.
De onderkant: bent u op zoek naar een bureaustoel die altijd stilstaat of wilt u juist rond kunnen rijden met wieltjes onder de bureaustoel? Dit onderdeel is ontzettend belangrijk voor de mobiliteit die de stoel u biedt.
De rugsteun: iedere bureaustoel is weer anders, en ook iedereen heeft andere wensen. Met een goede rugsteun is het gemakkelijk om continu comfortabel in uw bureaustoel te zitten, dus het is belangrijk om te kijken wat uw voorkeur heeft.

De top 5 bureaustoelen

Hieronder vindt u de top 5 bureaustoelen uit ons assortiment, zodat u een juiste keuze kunt maken.

De Curve Deluxe

Deze bureaustoel is opgebouwd uit alle onderdelen die een bureaustoel perfect maken. Een sterk aluminium voetenkruis, een comfortabel zitvlak en een eenvoudig mechanisme om de stoel helemaal naar uw eigen voorkeuren aan te passen. Zo wordt het nog eenvoudiger om de hele dag comfortabel achter uw bureau te zitten.

Bekijk de stoel in ons assortiment >>

De Canillo

Met een unieke kleur en een heerlijk zitvlak is de Canillo de ideale stoel om aan een kleurrijke werkplek toe te voegen. Net als bovenstaande bureaustoel beschikt deze stoel ook weer over een gemakkelijk te gebruiken mechanisme om uw stoel helemaal naar uw eigen voorkeur aan te passen.

Bekijk de stoel in ons assortiment >>

De Zoom002

Bent u op zoek naar een goede werkstoel met een hoge duurzaamheid en een lange levensduur? Dan is de Zoom002 de ideale stoel om aan uw werkplek toe te voegen. Deze zwarte bureaustoel voorkomt vervelende nek-, rug- en schouderklachten en zorgt keer op keer voor een ideaal zitcomfort.

Bekijk de stoel in ons assortiment >>

De Zoom 360

Met een uniek zitvlak en een geweldige kleur is de Zoom 360 een mooie aanwinst voor de werkplek waar u de hele dag moet zitten. Als u deze bureaustoel aan uw werkplek toevoegt, wilt u eigenlijk niet meer het kantoor verlaten. En dat is alleen maar mooi als u zo productief mogelijk wilt zijn.

Bekijk de stoel in ons assortiment >>

De Vienna

Een simpel model, en toch zo effectief. De Vienna is gemakkelijk in gebruik en helpt om vervelende lichamelijke klachten te voorkomen. Zo zit u gedurende de werkdag comfortabel en hoeft u niet keer op keer op te staan om even te strekken.

Bekijk de stoel in ons assortiment >>