5 Handige manieren om vandaag uw kantoorplek te verbeteren

Kantoorkast

1. De juiste kantoorkasten

De kans is groot dat uw bureau en uw kasten op dit moment uitpuilen van de vele administratieve documenten en de documenten van uw klanten. Het is van groot belang om hier een duidelijke structuur in aan te brengen, want het is een moeilijk proces om dit allemaal keer op keer door te zoeken. Wij raden u dan dat u zorgt dat u de juiste kantoorkasten op uw werkplek heeft staan.

Heeft u op dit moment nog geen effectieve kantoorkasten? Dan verwijzen wij u graag door naarons assortiment aan kantoorkasten. U vindt hier gegarandeerd de juiste producten die zullen helpen om een betere structuur in uw administratie en documentatie aan te brengen.

2. Verstel uw bureaustoel

Ervaart u op dit moment klachten in uw rug of nek? Dan is de kans groot dat uw bureaustoel op dit moment niet goed staat ingesteld. Dit kan erin resulteren dat u met permanente klachten te maken krijgt. Het is hierom van groot belang dat u uw bureaustoel zo goed mogelijk optimaliseert. Zo voorkomt u niet alleen klachten op lange termijn, maar kunt u ook de klachten die u op dit moment ervaart snel bestrijden.

Zorg ervoor dat uw bureaustoel helemaal op uw lichaam aansluit. Verstel de hoogte van de bureaustoel en probeer de handsteunen en de rug van de stoel te verstellen. Lukt het u niet om een beter resultaat te krijgen? Dan raden wij een ergonomische bureaustoel aan. Hiermee lukt het zeker om uw bureaustoel beter in te stellen.

3. Let op uw werkhouding

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat de werkhouding een grote invloed heeft op de manier waarop u op het werk presteert. Er is naar voren gekomen dat mensen die actief bezig zijn met de werkhouding uiteindelijk een hogere productiviteit hebben. En daar plukt u maximaal resultaat van als u hier nu al tijd aan besteedt. Het is dus zeker raadzaam om te zorgen dat u lekker achter uw bureau zit en dat u op deze manier maximaal kunt functioneren.

Lees hier ons artikel over de juiste werkhouding >>

4. Verstel uw computerscherm

De hoogte van uw computerscherm bepaalt grotendeels uw werkhouding. Het is hierom van groot belang dat u de hoogte van het scherm zo veel mogelijk laat aansluiten op de behoeftes van uw lichaam. Dit kunt u onder andere doen door de hoogte van het scherm te veranderen. Dit is bij veel beeldschermen mogelijk. U kunt de hoogte verstellen door het standaard te verkleinen of te vergroten.

Op zoek naar een beter alternatief? Dan bieden monitorarmen de juiste oplossing voor uw werkplek.

5. Zorg voor een schone werkplek

De werkplek moet niet alleen zo goed mogelijk bij u aansluiten; deze moet ook schoon zijn. Wij raden u daarom aan om regelmatig een doekje over uw bureau te halen en te zorgen dat de hygiëne van topklasse is.

Lees hier hoe u dit doet >>