5 tips voor een modern kantoor

Wil je jouw kantoor modern inrichten? Dan helpen wij je graag. Door onze vele jaren ervaring in het vak, weten we precies hoe we jouw kantoor om moeten toveren in een moderne werkruimte. Met de tips in dit artikel kom je al een heel eind.

Koop meubelen met een strak ontwerp

In een moderne kantoorruimte horen meubels met een strak ontwerp. Heijka Kantoormeubelen heeft diverse meubels in het assortiment met een strak ontwerp en een moderne uitstraling. Denk hierbij aan bureaustoelen, maar ook aan kantinemeubelen, vergadermeubelen en ga zo maar door. Met een beetje hulp van onze kantoorinrichting expert, heb je jouw kantoor in een mum van tijd zo strak en modern mogelijk ingericht.

Zorg voor veel licht

Een modern kantoor moet niet te donker zijn. Zorg er daarom voor dat er zo veel mogelijk daglicht binnen komt. Je kunt best wat raamdecoratie voor die grote ramen op kantoor hangen, maar gebruik deze raamdecoratie alleen als de zon op een vervelende manier naar binnen schijnt en het werken belemmert. Als het zonnetje niet lastig is, raden wij je aan het daglicht lekker naar binnen te laten schijnen.

Is jouw kantoorpand vrij donker? Dan is het lastig om op een slimme manier met het aanwezige daglicht te werken. In dit geval raden wij je aan goede lampen te kopen, zodat je kantoor toch lekker licht is.

Werk met glas

Er zijn diverse materialen die perfect in een moderne inrichting passen, waaronder glas. Door zo veel mogelijk glas terug te laten komen in je kantoorruimte, geef je de ruimte een moderne uitstraling. Bijkomend voordeel: glas laat licht goed door. Door veel met glas te werken in je kantoorruimte, zorg je er dus bovendien voor dat het lekker licht is op kantoor.

Werk subtiel met een opvallende kleur

De basis van een moderne kantoorinrichting is neutraal, bijvoorbeeld met de kleur wit, grijs of zwart. Je hoeft echter niet bij deze basis te blijven. Om je kantoorruimte écht modern en bovendien sfeervol in te richten, kies je één opvallende kleur om met jouw basiskleur of basiskleuren te combineren. Wij raden je aan om deze kleur te baseren op de huisstijl van je bedrijf. Heb je een huisstijl met de kleur blauw? Verwerk dan blauwe elementen in je inrichting voor een extra moderne, extra sfeervolle en extra persoonlijke ‘touch’.

Creëer flexibele werkruimtes

Tot slot heeft een modern kantoor absoluut flexibele werkruimtes nodig. Wij kunnen je helpen jouw kantoor flexibel in te richten. Zo vind je in ons assortiment niet alleen werkplekken die je op meerdere manieren neer kunt zetten, maar ook handige klaptafels. Deze tafels kun je uitklappen als je ze nodig hebt, maar ook snel en eenvoudig aan de kant zetten als je ze niet nodig hebt. Een echte must voor een flexibele en moderne werkruimte!