7 Onmisbare spullen voor op de werkvloer

Onmisbare spullen

1: Goed passende bureau’s

U wilt zo goed mogelijk werken, en ook al uw collega’s zo goed mogelijk laten werken. Een goed bureau is bij kantoormeubilair onmisbaar. Let bij het uitkiezen van een bureau altijd op ergonomie; het sleutelwoord voor een goed bureau. Bij ergonomie draait alles om het verbeteren van uw werkhouding zodat u ongestoord en zeer productief kunt werken.

Bekijk hier ons assortiment aan bureau’s >>

2: Stoelen die steun bieden

Een goede bureaustoel helpt om uw werkhouding te verbeteren. Daarbij is het prettig als u gedurende de dag comfortabel kunt zitten. Dankzij een goede bureaustoel bent u een stuk productiever en ervaart u minder fysieke klachten.

Bekijk hier ons assortiment aan bureaustoelen >>

3: Kantoorkasten die ruimte besparen

U wilt uw kantooraccessoires en andere eigendommen veilig en netjes opbergen. Dankzij een kantoorkast kunt u uw jas, tas en andere spullen opbergen en gemakkelijk pakken op het moment dat u deze weer nodig heeft. Kantoorkasten helpen om belangrijke ruimte te besparen, zodat u het overzicht behoudt en productief kunt blijven werken.

Bekijk hier ons assortiment aan kantoorkasten >>

4: Een open werkruimte

Veel werkvloeren zijn zeer individueel opgedeeld. Dit is prettig voor de productiviteit, want u bent zo minder afgeleid. Maar vanuit een oogpunt van geluk is het beter om voor een open werkruimte te kiezen. Zo kunt u gemakkelijk met uw collega’s communiceren en ervoor zorgen dat projecten sneller worden afgerond. Heeft u af en toe toch behoefte aan privacy en rust? Ga op deze momenten in een vergaderruimte of afgesloten ruimte zitten.

5: Goede meubelen bij de receptie

De receptie is het eerste wat uw gasten zien. Het is daarom belangrijk dat uw receptie goed is ingericht. Goede meubelen maken hierbij het verschil: een goed ingerichte receptie zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen.

Bekijk hier ons assortiment aan meubels voor de ontvangstruimte >>

6: Boekenkasten die gemakkelijk te bereiken zijn

Weg met de stapels boeken en tijdschriften op uw bureau. U kunt in dit geval veel beter kiezen voor een goede boekenkast. De boeken zijn zo toegankelijker en u kunt snel een boek pakken om even bij te lezen.

7: Meubels om af en toe uit te rusten

De werkdag kan niet helemaal worden volgepland. Het is belangrijk om regelmatig rust te nemen en zo te zorgen dat u het overzicht behoudt. Koop de juiste meubelen om lekker te relaxen op momenten dat u even rust nodig heeft.

Tijd voor een nieuwe werkvloer!

Heeft u behoefte aan nieuwe kantoormeubelen voor uw werkvloer? Neem dan direct contact met ons op. Wij bekijken graag vrijblijvend de mogelijkheden om uw werkvloer zo ergonomisch mogelijk in te richten.