Dit zijn de beste dossierkasten voor uw kantoor

Dossierkasten in verschillende uitvoeringen

Om te zorgen dat u exact op uw kantoor heeft staan wat u echt nodig heeft bieden wij een ruim assortiment aan dossierkasten. Verschillend van 2 lades tot 4 lades zodat u zowel grote als kleine documenten kunt opbergen. Afhankelijk van uw behoeftes op het gebied van ruimte en inhoud hebben wij altijd een juiste oplossing. Het is soms beter om twee kleine dossierkasten te nemen dan één grote, wij helpen u daarom altijd bij het maken van de juiste keuze. Zo bieden wij u de beste service en krijgt u de exacte kantoormeubelen die u nodig heeft.

Hangmappen in uw dossierkast

U kunt uw documenten op allerlei manieren in uw dossierkast opbergen. Met onze handige hangmapframes is het gemakkelijk om uw dossierkast in enkele seconden om te zetten naar een gemakkelijk te rangschikken systeem voor al uw documenten in mappen. Het frame biedt voldoende ruimte voor ruim honderd hangmappen en is hierdoor geschikt voor kleine ondernemingen en grote bedrijven. Maar ook werknemers die behoefte hebben aan een eigen hangmapsysteem kunnen met onze dossierkasten zorgvuldiger hun documenten opbergen.

Geschikt voor iedere ruimte

Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u vrij heeft in uw kantoor kunt u de juiste keuze maken. Wij hebben dossierkasten die op één plek staan maar ook speciale ladeblokken die u dankzij de wieltjes gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo is het gemakkelijk om de kastjes naar een andere kantoorruimte te verplaatsen zonder zwaar te tillen of zonder alle inhoud er eerst uit te halen. De perfecte oplossing voor bedrijven waar regelmatig belangrijke documenten moeten worden verplaatst.

Deze dossierkasten kunnen daarbij worden beveiligd dankzij de ingebouwde sloten met daarbij geleverde sleutels. Zo kunnen alleen u en de gekozen werknemers toegang krijgen tot belangrijke bedrijfsdocumenten. Wilt u deze aan het eind van de dag nog verder beveiligen? Dan kunt u de dossierkasten met wielen verplaatsen naar een beveiligde omgeving in uw kantoor en deze gedurende de dag weer eruit rollen. Dit voorkomt dat uw documenten worden meegenomen wanneer u hier geen toezicht op hebt.

Bestel direct uw dossierkasten

We hebben het voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt om direct in ons assortiment de juiste keuze te maken. Alle producten zijn voorzien van de benodigde informatie zodat u kunt uitzoeken welke het meest aansluit bij de wensen en behoeftes in uw kantoor. Weet u het nog niet zeker? Dan voorzien wij u graag van op maat advies om u te helpen goede dossierkasten aan te schaffen.