De beste meubels voor een ergonomische werkplek

Ergonomische werkplek: het bureau

Het is belangrijk om iedere 15 minuten van houding te wisselen. Dit biedt de minste overlast voor de spieren en gewrichten.
Een stazit-bureau is de beste meubel om continu
in beweging te blijven tijdens het kantoorwerk.
Dit bureau is gemakkelijk te verstellen
zodat u deze op de juiste hoogte kunt positioneren.
In combinatie met een ergonomische bureaustoel
biedt dit de beste basis voor een aangepaste werkplek.
Zo kunnen u en uw personeel gezonder werken
en hiermee ook de productiviteit stimuleren.

Het andere model stazit-bureau wat wij leveren is geschikt voor de grotere kantoren.
Dankzij de brede vlakken kunt u hier zeer overzichtelijk op werken.
Wij bieden hierbij verschillende extra opties, waaronder het elektrisch verstellen van de hoogte.Het is eventueel nog verder op maat te produceren met een verstelgeheugen en een handig display waar u de hoogte van het bureau kunt zien.
Bekijk het stazit-bureau hier

Ergonomische werkplek: de bureaustoel

Onze bureaustoelen zijn geproduceerd met een focus op ergonomie. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit en u helpen bij het verbeteren van uw kantooromgeving. Hieronder vindt u twee van onze modellen voor uw ergonomische werkplek.

Bureaustoel Vigo is een van onze beste modellen. Deze ergonomische bureaustoel is zeer eenvoudig te verstellen en heeft sterke armleggers om uw lichaamshouding perfect te stimuleren. U zakt hierdoor niet langzaam in uw bureaustoel maar houdt een vaste houding aan waardoor uw spieren en gewrichten geen last zullen ondervinden.
Bekijk deze ergonomische bureaustoel

Met dit model bureaustoel, bekend onder de naam Zoom, bent u gegarandeerd van een heerlijke werkplek. De zachte stof van de stoel zorgt voor een prettig zitvlak en dankzij de vele verstelbare onderdelen kunt u de stoel volledig naar wens samenstellen. De stoel is daarbij ook verkrijgbaar met leer om u een nog prettiger zitvlak te bieden.
Bekijk deze bureaustoel en specificaties

Ergonomische werkplek: monitorarmen

Uw ergonomische werkplek moet in alle opzichten perfect worden opgesteld. Zo kunt u ervoor zorgen dat de werkplek rekening houdt met alle belangrijke behoeftes van ons lichaam. Een kantoorbaan heeft een groot effect op de nek. Wij verkopen daarom speciale monitorarmen om de positie van uw monitor zo veel mogelijk hierop af te stemmen.

De monitorarmen van het merk Newstar worden volledig op maat voor u opgezet. Het basismodel is geschikt voor een enkele monitor en de andere modellen kunnen worden gebruikt in werkplekken met 2 of 3 monitors. Dankzij de handige draaipunten is de monitor gemakkelijk te verplaatsen en kunt u deze altijd op ooghoogte afstellen.
Bekijk deze monitorarm

Naast dit model vindt u nog talloze andere monitorarmen van het merk Newstar in ons assortiment. Zo kunt u uw ergonomische werkplek op de beste manier opzetten.
Bekijk het gehele assortiment monitorarmen