De beste tools voor een dag thuiswerken

Thuiswerken

Dropbox – bestanden delen

Dropbox is de ideale tool om snel bestanden met uw collega’s te delen. Of het nu gaat om een presentatie, een belangrijk document of de laatste .PDF-bestanden die u van klanten heeft ontvangen, Dropbox helpt om alles netjes en overzichtelijk te houden. U kunt mappen samen met collega’s delen, zodat alle bestanden continu up-to-date zijn.

Is het nodig om wijzigingen in de bestanden door te voeren? Dan kan een Dropbox-koppeling met Google Drive de ideale oplossing zijn. U maakt het zo een stuk gemakkelijker om met collega’s samen te werken en zo te zorgen dat iedereen continu de nieuwste versies van de bestanden klaar heeft staan.

TeamViewer – snel schermdelen

Het komt regelmatig voor dat u op de computer bezig bent en dat iets op het scherm niet helemaal duidelijk is. Het is dan prettig als u wat u op dat moment ziet gemakkelijk met collega’s of de afdeling ICT kunt delen. TeamViewer helpt om het beeld direct naar hen over te zetten, zodat zij feedback kunnen geven en eventuele problemen snel kunnen oplossen.

Inbox van Google

Niet iedere e-mail die u tijdens de werkdag ontvangt is even belangrijk. E-mails van uw baas moeten snel worden gelezen, en e-mails zoals nieuwsbrieven mogen even genegeerd worden. Inbox van Google helpt om het overzicht te bewaren en zorgt dat u een notificatie krijgt op het moment dat er belangrijke e-mails binnenkomen.

Deze tool helpt uw inkomende e-mails te filteren, zodat u tijdens de thuiswerkdag de maximale concentratie kunt behouden en uitsluitend bezig bent met werkzaamheden die het meest voor uw bedrijf opleveren.

Spotify of Deezer

De perfecte tool als u de thuiswerkdag goed wilt invullen. Het is prettig om regelmatig goede muziek op te zetten en zo de concentratie te behouden. Spotify en Deezer helpen om de concentratie vast te houden. Zo kunt u genieten van geweldige klassieke muziek, waarbij uw focus aanzienlijk verbetert, of toch kiezen voor muziek die op dat moment aantrekkelijker klinkt.

De juiste kantoormeubelen

De beste tool voor een dag thuiswerken: een perfecte werkplek waar u heerlijk kunt werken. Het is prettig als u gedurende het werk een maximale focus kunt behouden en op deze manier gemakkelijk het werk kunt uitvoeren. Ergonomische kantoormeubelen helpen u om deze focus te behouden en zorgen daarbij ook voor aanzienlijk minder lichamelijke klachten.

Een dag thuiswerken kan vaak spier- en gewrichtspijn veroorzaken. Dit is verleden tijd wanneer u de juiste kantoormeubelen aanschaft. Zorg daarom altijd voor de ideale werkplek, want het maakt een wereld van verschil.