1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Curve

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 299,00
€ 361,79 incl. btw


  • Netwave bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTCUR001
Geleverd binnen 7 dagen

Heb jij een duurzame, stevige en vooral ook comfortabele bureaustoel nodig, zodat je er de hele werkdag met plezier op kan zitten? Dan is bureaustoel Curve een uitstekende optie. Deze bureaustoel is voorzien van een DIN gaslift, een 5-locking synchroon techniek en een kunststof voetenkruis. De lendensteunen, armleggers, zitdiepte en gewichtsregeling zijn allemaal naar wens in te stellen, zodat je de bureaustoel gemakkelijk perfect op maat maakt.

Een moderne bureaustoel voor ieder kantoor

Natuurlijk is het prettig als een nieuwe bureaustoel ook goed past binnen het bestaande interieur in het kantoor. Dit is met deze bureaustoel geen probleem. Het moderne design is voorzien van een zwarte netbespanning in de rugleuning en een zwarte zitting, waardoor de bureaustoel eenvoudig met andere kleuren en stijlen te combineren is. Bureaustoel Curve is bij ons altijd direct uit eigen voorraad leverbaar. Indien gewenst is er ook een bijpassende vergaderstoel beschikbaar.

De afmetingen van bureaustoel Curve

Je kan de zithoogte van bureaustoel Curve perfect op je lichaamslengte afstemmen. De minimale hoogte is 44 centimeter en de maximale hoogte bedraagt 53 centimeter. De zitting heeft daarnaast een breedte van 50,5 centimeter en een diepte van 43 centimeter. I vergelijking tot de zitting is de rugleuning iets minder breed, met een totale breedte van 46 centimeter. Deze kent een hoogte van 57 centimeter.

Extra informatie:

Bureaustoel Curve wordt geleverd met harde wielen, welke ideaal zijn voor op bijvoorbeeld vloerbedekking. Heb je een harde vloer in de ruimte liggen waarin je de stoel wilt gaan gebruiken? Dan kan je voor bureaustoel Curve ook zachte wieltjes bestellen, zodat de vloer niet beschadigd raakt door het gebruik van de stoel. De stoel is NEN EN 1335 goedgekeurd en wordt geleverd met 3 jaar garantie.

 

Handleiding Uitleg video 

Ook interessant voor jou
Bureaustoel Breda Bekijken
Bureaustoel Breda
Bureaustoel Helmond Bekijken
Bureaustoel Helmond
Bureaustoel Kaatsheuvel Bekijken
Bureaustoel Kaatsheuvel
Bureaustoel Utrecht Bekijken
Bureaustoel Utrecht
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen