1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Heavy Duty

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 449,00
€ 543,29 incl. btw


  • Geschikt tot max. 150 kg
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTHEA001
Geleverd binnen 7 dagen

Wanneer u zoekt naar een sterke, duurzame en hoogwaardige bureaustoel die ook nog heel comfortabel zit, dan is de Heavy Duty bureaustoel absoluut een uitstekende keuze. Deze bureaustoel biedt u alles wat u nodig heeft om uw zitcomfort tijdens het werk zo hoog mogelijk te houden. Dit wordt onder meer gerealiseerd door het doordachte design met een bijzonder gerichte vormgeving.

De specificaties

De Heavy Duty bureaustoel is voorzien van een Donato mechaniek en een DIN gaslift klasse 4. Daarnaast heeft de bureaustoel een bijzonder stevig voetenkruis van staal met hoogwaardige en soepele wielen. De gewichtsregeling is instelbaar, evenals de armleuningen. De Heavy Duty bureaustoel is voorzien van de 2-locking synchroon techniek.

Comfortabel design

Als u de keuze voor de Heavy Duty bureaustoel heeft gemaakt, dan kunt u vanaf het eerste moment genieten van een hoog comfort. De zitting heeft een breedte van 50 centimeter, evenals de stijlvolle rugleuning, welke een aangename hoogte van 70 centimeter heeft. De zitting heeft een diepte van 49 centimeter en de zithoogte kan worden versteld van minimaal 47 centimeter tot maximaal 57 centimeter hoogte.

Ideaal voor elke werkdag

De Heavy Duty bureaustoel is ontworpen om de soms lange werkdagen aangenamer te maken. De bureaustoel heeft een design dat bijdraagt aan het realiseren van een uitstekend zitcomfort. Uiteraard zorgt de hoogwaardige kwaliteit ervoor dat u jarenlang kunt genieten van dit goede comfort. Deze professionele bureaustoel is uitgevoerd in de kleur zwart, waardoor deze binnen iedere werkruimte past.

Extra informatie:

De Heavy Duty bureaustoel is geschikt voor personen met een maximaal gewicht van 150 kilogram. Deze bureaustoel is direct vanuit voorraad leverbaar en wordt aangeboden met drie jaar garantie.

 

Handleiding Uitleg video Bureaustoel heavy duty

Ook interessant voor jou
Bureaustoel Breda Bekijken
Bureaustoel Breda
Bureaustoel Rotterdam Bekijken
Bureaustoel Rotterdam
Bureaustoel Milano Bekijken
Bureaustoel Milano
Bureaustoel Curve Bekijken
Bureaustoel Curve
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen Bekijken
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen