1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel LaVella

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 427,00
€ 516,67 incl. btw


  • Comfortabele netwave bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : DIN EN 1335
Artikelcode: BSTLAV002
Geleverd binnen 7 dagen

Als u zoekt naar een bijzonder comfortabele bureaustoel waar u gegarandeerd jarenlang met plezier gebruik van zult maken, dan is bureaustoel LaVella zeker een goede optie. Deze bureaustoel laat u ervaren om op pure luxe te zitten. U kunt de gewichtsregeling, de zitdiepte en de lendensteun volledig naar wens aanpassen om een voor u zo hoog mogelijk zitcomfort te bereiken.

Pure luxe door de verstelbaarheid

Bureaustoel LaVella is al dan niet voorzien van een luxe hoofdsteun en heeft armleggers die zowel in diepte als in hoogte kunnen worden versteld. U kunt de zitdiepte instellen tussen de 49 en 55 centimeter. De zithoogte kan worden ingesteld tussen de 46 en 56 centimeter. De rugleuning heeft een extra hoogte voor een hoog comfort. De hoogte is 57 centimeter en de breedte van de rugleuning is 44 centimeter. De breedte van de zitting is 50 centimeter.

Hoogwaardige uitvoering

Doordat u veel onderdelen kunt stellen naar uw eigen behoeften is bureaustoel LaVella een absolute aanrader voor iedereen die comfortabel wil kunnen werken. De stoel heeft een voetenkruis van sterk en stabiel aluminium en is voorzien van een 5-locking synchroon techniek en een DIN gaslift.

Uitstekende kwaliteit

Bureaustoel LaVella heeft gegarandeerd een kwaliteit waar u enthousiast van wordt. De kwaliteit gaan zeker niet verloren bij intensief gebruik. Niet voor niets krijgt u drie jaar garantie op de hoogwaardige kwaliteiten van bureaustoel LaVella.

Extra informatie:

Bureaustoel LaVella is goedgekeurd onder de norm DIN EN 1335. Deze bureaustoel is in het zwart bij Heijka met 7 dagen leverbaar. U kunt bureaustoel LaVella naar wens laten leveren met een netbespanning in de kleur rood, blauw, oranje, groen, zwart en wit. De zitting is standaard uitgevoerd in de kleur zwart.

Ook interessant voor jou
Bureaustoel Amsterdam Bekijken
Bureaustoel Amsterdam
Bureaustoel Eindhoven Bekijken
Bureaustoel Eindhoven
Bureaustoel Nieuwegein Bekijken
Bureaustoel Nieuwegein
Bureaustoel Rotterdam Bekijken
Bureaustoel Rotterdam
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen Bekijken
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen