1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel s-Hertogenbosch

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 223,00
€ 269,83 incl. btw


  • Instap Bureaustoel
  • 2 jaar garantie
  • Arbo norm: DIN EN 1335
Artikelcode: BSTCAN001
Geleverd binnen 7 dagen

Een bureaustoel dient u een optimale ondersteuning te bieden in combinatie met een hoog zitcomfort. Dit is belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Wanneer u op zoek bent naar een bureaustoel die u de beste kwaliteiten biedt, dan is bureaustoel

Een hoge kwaliteit

Deze bureaustoel biedt u uitstekende kwaliteiten. Het voetenkruis is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bureaustoel ’s-Hertogenbosch is voorzien van een automatische gewichtsregeling. De 2-locking synchroon techniek zorgt ervoor dat u profiteert van een goede ondersteuning in iedere zitpositie. De bureaustoel is voorzien van een DIN gaslift om de stoel gemakkelijk in hoogte te stellen.

Eenvoudig naar wens te verstellen

Bureaustoel ’s-Hertogenbosch is voorzien van rugleuning en een zitting met een standaard breedte van 50 centimeter. Alle overige afmetingen zijn naar wens in te stellen. Zo kunt u de hoogte van de rugleuning verstellen tussen de 98 en 109 centimeter. De diepte van de zitting kan worden bepaald tussen de 46 en de 50 centimeter en de zithoogte is eenvoudig in te stellen tussen minimaal 45 centimeter en maximaal 56 centimeter.

Een bureaustoel op maat

Wanneer uw bureaustoel goed is afgesteld op uw lichaamslengte, dan neemt u vanzelf een gezonde werkhouding aan en voorkomt u lichamelijke klachten. Met bureaustoel ’s-Hertogenbosch heeft u altijd een bureaustoel die perfect bij u past.

Extra informatie:

Bureaustoel ’s-Hertogenbosch is een bureaustoel die standaard wordt geleverd zonder armleggers. Echter, de armleggers zijn wel los bij te bestellen voor dit model. In dit geval heeft u de keuze uit armleggers met een vaste hoogte en armleggers met een verstelbare hoogte. U krijgt twee jaar garantie op bureaustoel ’s-Hertogenbosch.

Handleiding bureaustoel s-Hertogenbosch

Instuctie video Uitleg bureaustoel s-Hertogenbosch

 

Ook interessant voor jou
Bureaustoel s-Hertogenbosch Bekijken
Bureaustoel s-Hertogenbosch
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Apeldoorn Bekijken
Bureaustoel Apeldoorn