1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Vigo blauw

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 269,00
€ 325,49 incl. btw


  • Degelijke Bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTVIG001BL
Geleverd binnen 7 dagen

De Vigo bureaustoel is een uitstekende keuze wanneer u zoekt naar een bureaustoel die u urenlang achtereen een hoog comfort kan bieden. Het is erg hinderlijk wanneer u gedurende de werkdag last krijgt van klachten door een bureaustoel die een verminderde kwaliteit heeft. Met de Vigo bureaustoel kunt u dit voorkomen. De bureaustoel gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

De beste kwaliteiten in de Vigo bureaustoel

U vindt gegarandeerd de beste kwaliteiten en kenmerken in de Vigo bureaustoel, waaronder een 5-locking synchroon techniek en een DIN gaslift. De stoel is voorzien van een duurzaam en stabiel voetenkruis van aluminium en heeft een instelbare gewichtsregeling. De multifunctionele armleggers bieden u maximaal comfort.

Ruim verstelbaar

De Vigo bureaustoel is ruim verstelbaar, waardoor u deze perfect passend kunt maken aan uw lichaamslengte en uw persoonlijke voorkeuren. De zithoogte is minimaal 44 centimeter en maximaal 54 centimeter. De diepte van de zitting kan worden ingesteld tussen de 45 en de 51 centimeter en de rugleuning kan in hoogte worden aangepast tussen de 59 en de 64 centimeter. De rugleuning en de zitting kennen een gelijke breedte van 46 centimeter.

Vanuit voorraad leverbaar

Wanneer u interesse heeft in de Vigo bureaustoel, dan kunnen wij u deze vanuit voorraad leveren in de kleuren blauw en zwart. U heeft dan ook de mogelijkheid om de kleur goed aan te passen naar uw voorkeur of naar het interieur.

Extra informatie:

De Vigo bureaustoel is voorzien van de norm DIN EN 1335 en bekleed met stofgroep forty. Naar wens kan de stoel tegen een meerprijs worden voorzien van zachte wielen. U krijgt de Vigo bureaustoel geleverd met drie jaar garantie.

 

Handleiding Uitleg video Bureaustoel Vigo

Ook interessant voor jou
Bureaustoel zonder wieltjes Bekijken
Bureaustoel zonder wieltjes
Bureaustoel zonder wielen Bekijken
Bureaustoel zonder wielen
Bureaustoel s-Hertogenbosch Bekijken
Bureaustoel s-Hertogenbosch
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen Bekijken
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen