1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel zonder wieltjes

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 324,00
€ 392,04 incl. btw


  • Comfortabele bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : DIN EN 1335
Artikelcode: BSTCUR001GLIJ
Geleverd binnen 7 dagen

Heb jij een duurzame, stevige en vooral ook comfortabele bureaustoel zonder wieltjes nodig, zodat je er de hele werkdag met plezier op kan zitten? Dan is bureaustoel Curve een uitstekende optie. Deze bureaustoel zonder wieltjes is voorzien van een DIN gaslift, een 5-locking synchroon techniek en een kunststof voetenkruis. De lendensteunen, armleggers, zitdiepte en gewichtsregeling zijn allemaal naar wens in te stellen, zodat je de bureaustoel gemakkelijk perfect op maat maakt.

Een moderne bureaustoel voor ieder kantoor

Natuurlijk is het prettig als een nieuwe bureaustoel Zonder wieltjes ook goed past binnen het bestaande interieur in het kantoor. Dit is met deze bureaustoel geen probleem. Het moderne design is voorzien van een zwarte netbespanning in de rugleuning en een zwarte zitting, waardoor de bureaustoel eenvoudig met andere kleuren en stijlen te combineren is. Bureaustoel Curve is bij ons altijd direct uit eigen voorraad leverbaar. Indien gewenst is er ook een bijpassende vergaderstoel beschikbaar.

De afmetingen van bureaustoel zonder wieltjes

Je kan de zithoogte van bureaustoel Curve perfect op je lichaamslengte afstemmen. De minimale hoogte is 44 centimeter en de maximale hoogte bedraagt 53 centimeter. De zitting heeft daarnaast een breedte van 50,5 centimeter en een diepte van 43 centimeter. I vergelijking tot de zitting is de rugleuning iets minder breed, met een totale breedte van 46 centimeter. Deze kent een hoogte van 57 centimeter.

Extra informatie:

Bureaustoel zonder wieltjes wordt geleverd met glijdoppen, welke ideaal zijn voor op bijvoorbeeld vloerbedekking. Heb je een harde vloer in de ruimte liggen waarin je de stoel wilt gaan gebruiken? Dan kan je voor bureaustoel Curve ook zachte wieltjes bestellen, zodat de vloer niet beschadigd raakt door het gebruik van de stoel. De stoel is NEN EN 1335 goedgekeurd en wordt geleverd met 3 jaar garantie.

Ook interessant voor jou
Bureaustoel Vigo Bekijken
Bureaustoel Vigo
Bureaustoel zonder wielen Bekijken
Bureaustoel zonder wielen
Bureaustoel Torino net Bekijken
Bureaustoel Torino net
Bureaustoel Madrid Bekijken
Bureaustoel Madrid
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen Bekijken
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen