De top 5 ergonomische bureaus van dit moment

#1: Het sta-zit bureau

Bij het sta-zit bureau draait alles om de afwisseling tussen staan en zitten. Wij horen als mens eigenlijk niet 8 uur per dag achter een bureau te zitten. Toen de mens in de natuur leefde was er sprake van meer lichaamsbeweging. Het sta-zit bureau zorgt voor deze beweging, doordat het de medewerker continu laat afwisselen tussen staan en zitten. Dit is daarom het beste ergonomische bureau van dit moment.

#2 Het flex bureau

Heeft u regelmatig flexwerkers over de vloer? Dan is een flex bureau een ideale manier om hen van de juiste werkplek te voorzien. De tijdelijke werknemers moeten goed worden behandeld, en dankzij een ergonomisch bureau laat u hen maximaal werken. Het bureau is eenvoudig in gebruik en zorgt voor de ideale zithouding.

#3 Het T-poot bureau

Bij het T-poot bureau blijft ontzettend veel plek onder het bureau over. Dit resulteert onder andere in handige opbergruimte en ruimte voor kantoorkasten. Daarbij heeft u bij het T-poot bureau ook altijd voldoende beenruimte, zodat u af en toe de benen kunt strekken. Dit is een ideaal ergonomisch bureau op een werkvloer waar sprake is van weinig ruimte om spullen op te slaan.

#4 Het 4-poot bureau

Wilt u optimale stabiliteit en ondertussen zorgen voor maximale productiviteit? Kies dan voor het 4-poot bureau; een ideaal bureau voor werknemers die de hoogte van het ergonomische bureau helemaal naar wens willen instellen. Dankzij de handige poten kan het naar iedere hoogte worden verzet, en heeft uw medewerker zelf in de hand hoe hoog het werkblad van het bureau staat.

#5 Het wangen bureau

Bij het wangen bureau wordt gebruik gemaakt van brede poten. Zo heeft het bureau een goede stabiliteit en kan deze bijna niet verschuiven. Ideaal op werkplekken waar voldoende opbergruimte is.