De drie voordelen van een monitorarm

Steeds meer werkgevers schaffen monitorarmen aan voor al hun werknemers. Dit is niet voor niets. Het gebruik van een monitorarm brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van de monitorarmen van Heijka Kantoormeubelen worden in dit artikel beschreven.

De monitorarm ondersteunt de ideale zithouding

Veel mensen nemen een verkeerde zithouding aan. Dit kan komen door een slechte bureaustoel, maar ook met een goede bureaustoel van Heijka Kantoormeubelen kun je onbewust een slechte houding aannemen. Dit komt vaak door de computer die op je bureau staat. Als het scherm te hoog of te laag staat, pas je je houding aan om toch goed op het scherm te kunnen kijken. Het gevolg? Je gaat in een slechte houding zitten, zelfs als je een goede bureaustoel hebt. Hierdoor krijg je last van je rug, nek en/of schouders.

Door een monitorarm te kopen, kun je het beeldscherm van je computer op de ideale hoogte zetten. Hierdoor kun je altijd een goede zithouding aannemen en tegelijkertijd goed op het beeldscherm van je computer kijken. Ideaal!

Je kunt regelmatig je houding veranderen

Om je rug te ontlasten, is het goed om regelmatig een andere zithouding aan te nemen. Zonder monitorarm is dit echter lastig. Als je een andere zithouding aanneemt, is de kans namelijk groot dat je niet meer goed op het beeldscherm van je computer kunt kijken. Je neemt weer die verkeerde zithouding aan en krijgt last van je rug, je nek en/of je schouders.

Een monitorarm maakt het mogelijk de positie van je beeldscherm continu te veranderen. Als je van zithouding verandert, gebruik je gewoon de monitorarm om de positie van je beeldscherm aan te passen op je nieuwe houding. Zo kun je een goede houding aannemen en toch goed op je beeldscherm kijken, iedere keer weer. En omdat een monitorarm zo flexibel is, kun je vrijwel iedere zithouding aannemen met deze handige gadget.

De monitorarm maakt samenwerken gemakkelijker

Wil je samen met een collega op je beeldscherm kijken? Dan is een monitorarm ideaal. Als je collega met je mee moet kijken, verander je gewoon de positie van je beeldscherm met de monitorarm. Nu kan je collega goed zien wat er op je beeldscherm gebeurt, zonder ver te moeten bukken of een andere ongezonde houding aan te moeten nemen. En is je collega weer weg, dan draai je de monitorarm gewoon weer terug. Nu kun je weer de ideale zithouding aannemen.

Monitorarmen kopen voor het hele kantoor

Wil jij van bovenstaande voordelen profiteren? Koop dan een monitorarm voor al je medewerkers. Heijka Kantoormeubelen verkoopt vele verschillende monitorarmen. Door ons grote aanbod, kun je altijd wel een monitorarm vinden dat bij jou past en bovendien binnen je budget valt. Dit product kun je direct bestellen. Wij zorgen ervoor dat je monitorarmen zo snel mogelijk geleverd worden.