Goede voornemens voor uw bedrijf en gezondheid in 2016

Voornemens

1. Verbeter de productiviteit van uw medewerkers

Uw bedrijf loopt zo goed als de productiviteit van uw medewerkers. Hoe productiever zij zijn, hoe groter de kans dat uw klanten snel een nieuwe opdracht of bestelling bij u plaatsen. Het is daarom van groot belang om de productiviteit van uw medewerkers te stimuleren. Er zijn gelukkig diverse manieren om de productiviteit aanzienlijk te versterken. In het verleden hebben wij hier regelmatig handige tips en handleidingen voor gepubliceerd:

6 Manieren om de productiviteit op kantoor te verbeteren
5 Factoren die de productiviteit negatief beïnvloeden
Waarom planten uw productiviteit op kantoor verhogen

2. Zorg voor een goede ergonomie

Ergonomie heeft talloze voordelen voor uw bedrijf. Het helpt vooral bij het verbeteren van de gezondheid van uw medewerkers. De kans is groot dat uw medewerkers nu op verkeerde kantoorstoelen zitten. Dit is niet alleen vervelend tijdens de werkdag; het kan ook ‘s avonds veel irritatie opleveren. En dat wilt u als werkgever natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen.

Ergonomische kantoormeubelen helpen rug-, schouder- en nekklachten voorkomen, verlagen de stressniveau’s van medewerkers en helpen bij het stimuleren van de productiviteit. Over ergonomie hebben wij ook veel informatie gepubliceerd:

De beste meubels voor een ergonomische werkplek
6 Antwoorden op veelgestelde vragen over ergonomische kantoormeubelen
6 Verrassende feiten over ergonomische hulpmiddelen

3. Zorg voor de juiste drankjes

De gezondheid en productiviteit van uw medewerkers hebben grotendeels met hun levensstijl te maken. Als uw medewerkers een gezond en actief leven leiden dan zullen zij zich beter voelen. En daar plukt u als werkgever de vruchten van: uw medewerkers zijn productiever en uw bedrijf groeit iedere dag verder.

Het is daarom ook belangrijk om de juiste drankjes voor uw medewerkers te verzorgen. Als zij de gehele dag suikerrijke drankjes drinken dan is de kans groot dat zij al snel uitgeteld zijn en niet meer productief kunnen werken. Maar door drankjes zoals koud water, groene thee en koffie te verzorgen kunt u de productiviteit aanzienlijk stimuleren.

In deze artikelen staat aanvullende informatie over de juiste drankjes:

4 Veranderingen die helpen om productiever te werken
Zo voorkomt u verminderde productiviteit op een drukke dag

Succes in 2016!

2016 Gaat het jaar worden waarin u de goede voornemens eindelijk waar gaat maken. Wij wensen u een mooi Nieuwjaar en helpen u ook in 2016 graag bij het creëren van een betere kantooromgeving!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw kantooromgeving met ons te bespreken.