Groene veranderingen die u op de werkvloer kunt doorvoeren

kantoormeubelen

Kantoorplanten – 15% productiever

U wilt uw medewerkers zo productief mogelijk laten werken. Daar plukt u als werknemer of manager maximaal de vruchten van. Kantoorplanten helpen uw medewerkers maar liefst 15% productiever te werken. Dit is een gevolg van het feit dat de mens beter presteert in een natuurlijke omgeving – dit is tenslotte waar wij al duizenden jaren in leven, en pas sinds tientallen jaren werken wij in kantoorgebouwen.

Het plaatsen van kantoorplanten resulteert ook in een betere gezondheid, waardoor het nog voordeliger is om deze op de werkvloer te plaatsen. Een kleine investering in kantoorplanten brengt al een groot resultaat, dus wij raden aan om deze steeds meer op uw werkvloer te laten terugkomen.

Betere verlichting

LED-verlichting heeft de afgelopen jaren haar intrede op de werkvloer kunnen maken. En dat heeft er onder andere in geresulteerd dat dit een steeds betere investering wordt voor bedrijven. LED-verlichting verbruikt minder stroom, waardoor u maandelijks minder energiekosten heeft.

De verlichting is hierbij ook minder schadelijk voor de ogen, waardoor werknemers gedurende de dag minder moe worden. Traditionele verlichting kan voor flinke vermoeidheid zorgen omdat onze ogen dit licht niet gewend zijn, maar de meer natuurlijk ogende verlichting van LED bestrijdt deze vermoeidheid en zorgt daarbij voor een ideale productiviteit.

Betere ventilatie

De mate van ventilatie op uw werkvloer bepaalt de gezondheid van uw medewerkers. Bij onvoldoende ventilatie kan stof te lang in de lucht blijven hangen en krijgt u te maken met vervelende stofdeeltjes. Deze deeltjes kunnen onder andere tot longklachten leiden, en dit is iets wat u als werkgever absoluut wilt voorkomen.

Goede ventilatie zorgt voor een beter milieu: het filtert de lucht en zorgt dat uw medewerkers gezond blijven. Daarbij kunt u ook flink op kosten besparen bij goede ventilatie, want het houdt uw werkvloer schoon en u betaalt jaarlijks minder aan de reparatie van de ventilatiekanalen.

Meer zonlicht

Zonlicht is essentieel om productief te werken. Net als goede verlichting is zonlicht van belang om maximaal te presteren. Naarmate uw medewerkers meer zonlicht krijgen wordt het gemakkelijker om productief te werken en snel projecten op te leveren. Investeer hierom in nieuwe werkplekken bij de ramen van de werkvloer.

Daarbij zorgt zonlicht voor de juiste processen die binnen ons lichaam nodig zijn om gezond te blijven. Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, welke onder andere bijdraagt aan een gezonder lichaam. Help uw medewerkers gezonder te worden en laat enkele werkplekken aanleggen langs de ramen van uw bedrijfspand en de werkvloer.