Heijka kantoormeubelen

Heijka kantoormeubelen

Werkplek op maat

Heijka Kantoormeubelen zorgt voor een werkplek op maat, door gebruik te maken van ergonomische en functionele kantoormeubelen, in combinatie met speciaal werk op maat. We zijn sinds 2011 actief en hebben inmiddels een mooie klantenkring opgebouwd, voor wie we nog geregeld het vaste adres voor kantoormeubilair vormen. We hebben een passie voor het maken van meubelen voor de kantoorinrichting en kantooromgeving en werken aan zowel een werkplek met een standaard afmeting, als een standaard werkplek die we volledig op maat maken.

Verkoopkanaal Heijka Kantoormeubelen

Heijka Kantoormeubelen maakt geen gebruik van een webshop, we selecteren zorgvuldig zelf onze wederverkopers op de markt. Op die manier houden we een maximale controle over het verkoopkanaal en zorgen we voor een goede service en ondersteuning bij de producten waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard zijn we bereikbaar voor meer informatie over de meubelen, maar u kunt deze niet online bij ons bestellen.

Het team achter Heijka Kantoormeubelen

Heijka Kantoormeubelen bestaat uit een gepassioneerd team, met gezamenlijk inmiddels bijna meer dan 150 jaar aan levenservaring. Het was in 2011 Corné Heijblom die zorgde voor de oprichting. Gehuwd met Kim en als trotse vader van zoon Mike besloot hij na 20 jaar dienstverband bij een werkgever in de meubelbranche het roer om te gooien en zich te richten op kantoormeubilair dat zowel ergonomisch als functioneel effectief is. Inmiddels is Heijka Kantoormeubelen uitgegroeid tot een grotere onderneming die een mooie klantenkring voorziet van kantoormeubilair op maat.

Heeft u vragen over een van onze kantoormeubelen, ons speciaal werk of onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op, net als wanneer u nieuws via dit blog wilt presenteren. Wij horen graag van u.