De juiste bekleding voor uw werkstoelen

Werkstoel

Werkstoel met stof

Stof wordt bij een groot aantal bureaustoelen en werkstoelen gebruikt. Het biedt een zachte structuur die goed samengaat met de opvulling van de stoel. Stof wordt gebruikt op het zitvlak en de rugleuning van de werkstoel. Dit biedt comfortabele werkstoelen die vrijwel iedere lichaamshouding kunnen ondersteunen.

De look van stof kan volledig naar wens worden bepaald. Omdat stof eenvoudig kan worden gekleurd is het mogelijk om de werkstoelen in vrijwel iedere kleur te leveren. Enkele kleuren zijn standaard leverbaar, maar voor aanvullende kleuren kunnen op maat oplossingen worden geboden. Zo wordt iedere werkstoel op uw werkvloer volledig naar wens samengesteld en krijgt uw werkvloer een unieke look.

Stof is eenvoudig schoon te maken, maar bepaalde kleuren kunnen opvallende vlekken bevatten. Het is daarom eventueel nodig om een extra coating over uw stoffen werkstoel aan te brengen. Dit voorkomt vieze plekken die de look van uw werkstoel aantasten.

Werkstoel met lederen bekleding

Leer biedt een fantastische uitstraling voor uw werkstoel. Het onderscheidt uw werkstoel van de normale versies en oogt als geen andere stof. Leer wordt binnen het kantoormeubilair voor weinig elementen gebruikt, maar uw werkstoel is een van de meubelen waar leer optimaal kan worden gebruikt.

Een lederen bekleding biedt daarnaast ook een geweldig comfort. De harde ondergrond zal tijdens de eerste gebruiken wennen zijn, maar naarmate u de werkstoel vaker gebruikt neemt het comfort van de stoel ook steeds verder toe. In combinatie met goede vulling in uw werkstoel zal leer een prettig zitvlak bieden.

Leer is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Donkerleer wordt veelal voor werkstoelen gebruikt, maar er speelt een trend binnen werkstoelen om ook lichte leersoorten te gebruiken. U kunt net als bij de stoffen werkstoelen uw lederen werkstoel volledig naar wens samenstellen. Zo krijgt u een eindresultaat dat volledig aansluit bij de look en feel die u op uw werkvloer wilt creëren.

Metalen werkstoel: zonder bekleding
Dan zijn er nog de werkstoelen zonder bekleding; de metalen werkstoelen. Bij deze stoelen wordt geen bekleding aangebracht, omdat er ook geen verzachtende elementen op de werkstoelen gemonteerd zijn. Metalen werkstoelen worden vooral gekozen om de unieke look. Wat betreft ergonomie en comfort liggen deze werkstoelen flink achter.

Maar de metalen werkstoel kan interessant zijn wanneer er op uw werkvloer veel andere metalen elementen aanwezig zijn. U kunt eventueel zelf verzachtende onderdelen, zoals kussens, op de werkstoelen aanbrengen. Zo krijgt u toch toegang tot het comfort waar u tijdens het werk naar op zoek bent.