Klein maar groot: Voer deze 7 belangrijke veranderingen vandaag nog door in uw kantoor

Het continu innoveren op de werkvloer brengt prachtige resultaten met zich mee. Het loont als bedrijf steeds meer om te kijken welke nieuwe mogelijkheden er voor uw bedrijf zijn. Dat betekent niet alleen dat u uw personeelsleden de vrijheid moet geven om naar nieuwe mogelijkheden te kijken, er zijn namelijk nog meer belangrijke veranderingen die u vandaag kunt doorvoeren.

 

In dit artikel kijken wij naar een aantal kleine veranderingen die een groots effect kunnen opleveren wanneer u deze op de werkvloer doorvoert. Het loont om deze punten actief door te voeren, want het draagt bij aan een betere sfeer op uw werkvloer, een hogere productiviteit bij uw personeel en ook betere samenwerkingskanalen voor uw personeel in het algemeen.

 

1: Zorg voor een ontmoetingsplek op kantoor

 

Het personeel moet elkaar vaker ontmoeten; zo ontstaan nieuwe samenwerkingen op uw werkvloer. Het loont daarom om een speciale ontmoetingsplek bij u op kantoor vast te leggen. Via deze ontmoetingsplek komt het personeel sneller met elkaar in gesprek en wordt het eenvoudiger om snel invullingen voor projecten met elkaar te bespreken.

 

2: Schaf voetsteunen aan

 

Ergonomie is een belangrijk onderdeel voor een goede werkvloer. Het zal hierom lonen dat u actief investeert in de gezondheid van uw personeel. Door middel van voetsteunen kunt u een betere werkplek samenstellen en zorgt u ervoor dat het personeel aanzienlijk gezonder en productiever zal zijn.

 

3: Zorg voor mineraalwater

 

Kraanwater heeft een goede werking op het lichaam, en het is nog beter om mineraalwater voor uw personeel aan te schaffen. Mineraalwater bevat net de betere mineralen tegenover kraanwater. Sommige bronnen liggen dichtbij bossen en natuurgebieden waar allerlei planten groeien.

 

4: Of kies voor kokoswater

 

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het gebruik van kokosnootolie, kokoswater en kokos in het algemeen voor een zeer hoge hersenwerking zorgt. Het bevat voedingsstoffen die de hersenwerking versnellen, waardoor men sneller bepaalde connecties tussen neuronen kan maken. Het loont altijd om de gezondheid van uw personeel te verbeteren, vooral als u dit met lekkere voeding en drankjes kunt doen.

 

5: Investeer in de juiste kantoorsnacks

 

Gedurende de dag krijgt men honger; het is aan u hoe uw personeel hier op inspeelt. Gaan zij voor de snelle hap, zoals een broodje kroket, of kiezen zij toch voor die salade? Voor u als werkgever is het vooral van belang dat u uw personeel kunt motiveren toch voor die salade te kiezen, want uiteindelijk zal dit het beste resultaat bieden voor hun productiviteit.

 

6: Maak presteren gemakkelijk met een goede werkplek

 

De zithouding die men achter de computer aanneemt heeft altijd een grote invloed op de mate van productiviteit. Goed presteren komt vanuit een goede werkplek. Het loont daarom altijd om nieuwe mogelijkheden voor verbetering te onderzoeken. Schaf ergonomisch kantoormeubilair aan, dit heeft een bewezen voordeel op het gebied van productiviteit en gezondheid.

 

7: Zorg voor de juiste kleuren in uw kantoor

 

Eerder hebben wij al bericht over het belang van de juiste kleuren bij u op de werkvloer. En daar staan wij nog steeds iedere dag achter. Een goede kleur betekent goed werk, dus het loont om hier actief in te investeren.