Wat kunt u doen met uw oude kantoormeubelen?

Verkoop deze direct door

Er zijn ongetwijfeld andere bedrijven bij u in de buurt die op zoek zijn naar oude kantoormeubelen als vervanging voor hun eigen kantoormeubilair. Uw kantoormeubilair is wellicht nog in dusdanig goede staat dat zij hier nog enkele jaren gebruik van kunnen maken. U kunt de volledige partij kantoormeubilair aan hen doorverkopen. Er is dus ook geen sprake van een middelpersoon, want u verkoopt de gehele partij gewoon aan het andere bedrijf.

Verkoop deze door aan een middelpersoon

Mocht u geen tijd hebben om een ander bedrijf bij u in de buurt te zoeken dan is het ook interessant om uw gehele inboedel aan een middelpersoon te verkopen. Zij verkopen de partij vervolgens – eventueel in delen – door. U heeft echter niets meer met dat verkoopproces te maken omdat u uw kantoormeubilair op dat moment al heeft verkocht. Dit is een goede manier om snel uw oude kantoormeubelen te verkopen, maar zal minder geld opleveren dan wanneer u het direct verkoopt.

Breng uw kantoormeubilair naar een veiling

Als u denkt dat uw kantoormeubilair nog in goede staat is, en er is sprake van tientallen verschillende objecten, dan kan het ook lonen om uw oude kantoormeubilair te laten veilen. U brengt alle objecten onder bij een bedrijf dat uw kantoormeubilair zal veilen. Dit is een gemakkelijke manier om uw kantoormeubilair te verkopen. Het veilinghuis zal echter een redelijk percentage van de omzet afnemen als commissie voor het veilen.

Breng uw kantoormeubilair naar de sloop

Zijn de oude kantoormeubelen is dusdanige staat dat niemand deze eigenlijk meer kan gebruiken? Het is in dat geval beter om uw kantoormeubilair gewoon naar de sloop te brengen. Dit zal geen geld opleveren maar het zal u veel tijd schelen. U hoeft tenslotte niet op zoek naar een koper, middelpersoon of veilinghuis, want alle kantoormeubelen worden gewoon netjes bij het grofvuil geplaatst.

Nieuw kantoormeubilair aanschaffen

Bent u nog bezig met de aankoop van een nieuwe partij kantoormeubelen? Dan zijn wij u graag van dienst met op maat advies. Wij kunnen u door het gehele proces helpen en adviseren u bij iedere stap binnen dit proces. Heijka staat altijd voor u klaar om uw kantoor beter in te richten en hier een sterke ergonomische focus op te leggen. Neem direct contact met ons op zodat wij u snel kunnen helpen.