Nieuw in ons assortiment: monitorarmen en lockerkasten

Monitorarmen tegen lichaamsklachten

Krijgt uw personeel regelmatig te maken met allerlei klachten in de nek, rug en schouders? Wellicht heeft u een van uw werknemers weleens gehoord over spierpijn, gewrichtspijn of strakke spieren nadat zij lange tijd achter elkaar hebben gewerkt. Dit is het gevolg van een inefficiënt ingerichte werkplek. Wanneer u de focus op ergonomie legt kunt u al deze problemen voorkomen.

Wij hebben daarom ergonomische monitorarmen aan ons assortiment toegevoegd. Deze armen zijn eenvoudig op de werkplekken van uw werknemers te installeren zodat zij hier nog dezelfde dag gebruik van kunnen maken. Met de stevige samenstelling van de armen worden de monitoren op de juiste manieren vastgezet zodat het personeel hierachter plaats kan nemen. Het is belangrijk dat werknemers het scherm op de juiste hoogte kunnen bekijken. Wanneer zij de nek veel moeten draaien of regelmatig moeten knikken dan is de kans groter dat zij allemaal blessures en lichaamsklachten krijgen.

Lockerkasten voor persoonlijke eigendommen

Wilt u uw personeel een veilige opslag bieden van de persoonlijke eigendommen? Hierbij staat voorop dat u de juiste beveiliging gebruikt en hierdoor ook een stuk minder risico loopt dat deze eigendommen verdwijnen. Diefstal is nog steeds een groot probleem op de werkvloer en door uw personeel beveiligde lockerkasten te bieden kunt u voorkomen dat het vertrouwen tussen uw personeelsleden beschadigd raakt. U kunt iedere lockerkast aan een personeelslid toewijzen.

Wij hebben verschillende lockerkasten in ons assortiment. Van kasten met een enkele kolom tot kasten met drie kolommen. Heeft u behoefte aan meer kolommen? Dan zullen wij samen met u de mogelijkheden bekijken en adviseren hoeveel lockerkasten u nodig heeft om het gewenste aantal lockers te bereiken.

Garderobekasten voor jassen en tassen

Werkt u in een gezamenlijk kantoorpand of staat de voordeur van het kantoor altijd open? Dan loopt uw onderneming het risico om bestolen te worden. Dit kan op talloze manieren. Mensen van buitenaf kunnen naar binnen lopen en de jassen en andere eigendommen van uw personeel meenemen. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van garderobekasten. Deze kasten zijn hoog genoeg om jassen en tassen in te hangen zodat deze zorgvuldig achter slot en grendel zijn opgeslagen. Zo loopt u geen risico op diefstal en kunt u uw personeel een veilige omgeving bieden.

De garderobekasten zijn, net als de lockerkasten, verkrijgbaar met een verschillend aantal kolommen. Wij kunnen u voorzien van op maat advies bij het samenstellen van voldoende garderobekasten binnen uw onderneming zodat u altijd voldoende capaciteit heeft voor uw personeel.