Heijka kantoormeubelen de fabrikant voor uw gehele door de meest uiteenlopende collectie kantoormeubilair
Heijka kantoormeubelen de fabrikant voor uw gehele door de meest uiteenlopende collectie kantoormeubilair

Referenties

Niemand gaat in zee met een bedrijf dat geen referenties heeft. Bij Heijka Kantoormeubelen kijken we terug op mooie samenwerkingen met tal van verschillende klanten. We stelde kantoorinrichting voor zowel kleine als grote kantoren samen en kijken tevreden terug op veel van deze projecten.

Het gaat ons vooral om het leggen van waardevolle relaties. Zo stopt het na aflevering van een kantoorinrichting niet en leveren we vaak ook kantoormeubelen na zoals bij een groot deel van ons klantenbestand al het geval is. Uiteraard worden ook zaken als onderhoud en eventuele toekomstplannen besproken. Om een indruk te krijgen wie wij zijn en wat wij doen willen je vragen de kantoormeubilair referenties van Heijka Kantoormeubelen te bekijken.

Kantoormeubilair referenties van Heijka Kantoormeubelen


Je kunt de volgende referenties van Heijka Kantoormeubelen bekijken:

Project De Springplank

Voor De Springplank hebben we een klantgerichte indeling gerealiseerd voor een vaste werkplek. Er is gekozen voor een ruime werkplek met mogelijkheden voor opslag van dossiers via roldeurkasten.

Project V Spaendonck

Bij V Spaendonck is gekozen voor een aangepaste kantooromgeving met speciale maatvoering. Op deze manier was het mogelijk om het kantoor op een efficiëntere manier in te delen.

Project J.M de Vaan

Het administratiekantoor J.M de Vaan is een op maat gemaakte indeling waar gekozen is voor veel opbergruimte met bijbehorende draaideurkasten. Om meer ruimte te creëren is er met een speciale arm gewerkt en is er een aanbouw met printtafel gemaakt.

Project H. Cools

Voor H. Cools is er een op maat gemaakte balie in verschillende kleuren gerealiseerd. De balie is van plastica rood en plastica wit. Ook is er van LED-verlichting in verschillende kleuren gebruikgemaakt en zijn de fronten van folie voorzien. 

Project MOL Logistics

Voor Project MOL Logistics zijn verschillende wekplekken gecreëerd. Belangrijkst was de mogelijkheid tot verstelbaarheid van verschillende werkbladen. Het op maat gemaakte kantoormeubilair is daarnaast in verschillende vormen en formaten beschikbaar.

Project gemeente Roosendaal

Voor de gemeente Roosendaal heeft Heijka Kantoormeubelen bijgedragen in het maken van een koffiecorner. De koffiecorner is opgebouwd uit verschillende elementen als draaideurkasten en LED-verlichting. De koffiecorner maakt het mogelijk om rustig overleg te voeren en gelijktijdig een kop koffie te nuttigen.

Ruim 20 jaar ervaring met kantoormeubilair


Heijka Kantoormeubelen heeft ruim 20 jaar ervaring met kantoormeubilair. In deze decennia is er vooral ervaring opgebouwd in kantoormeubilair op maat en op het gebied van ergonomische oplossingen.

Op onze website vind je referenties van verschillende projecten om een indruk te krijgen. Zo ervaar je waar Heijka Kantoormeubelen aan heeft gewerkt en zie je iets terug van onze visie in de praktijk. Wij hopen dat het plezier en vakmanschap van ons werk afstraalt en deze zaken je helpen om kantoormeubilair naar een hoger plan te tillen. Klik op de kantoormeubilair referenties om deze in detail te bekijken. Onder de referenties vind je ook referenties van kantoormeubilair op maat.

Wil je nog meer referenties bekijken? We nemen ze graag met je door! Gebruik ons contactformulier via deze link, leg telefonisch contact of per e-mail. E-mail naar corne@heijka.nl of bereik ons telefonisch via 013 - 53 40 402 en 06 - 53 90 19 17.
Twitter Facebook GooglePlus LinkedIn