Heijka kantoormeubelen de fabrikant voor uw gehele door de meest uiteenlopende collectie kantoormeubilair
Heijka kantoormeubelen de fabrikant voor uw gehele door de meest uiteenlopende collectie kantoormeubilair

Speciaal werk

Maatwerk kantoormeubelen nodig? Voor kantoormeubelen op maat ben je bij Heijka Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij gaan graag in op jouw specifieke wensen en behoeften om tot optimale kantoorinrichting te komen.
Wat ons betreft gaan we geen uitdaging uit de weg! We bieden je graag concrete handvatten om al je wensen tot werkelijkheid te brengen. Zoek je naar een specifieke vergadertafel of bureaus in bepaalde vormen? Met ons speciaal werk zorgen wij dat jouw kantoorinrichting zo mooi mogelijk op de vraag aansluit. Hierin gaan wij verder dan de rest en genieten we er van als het om een complexe of bijzondere opdracht gaat.

Van balie tot ergonomische vergadertafel


Heijka Kantoormeubelen heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met het realiseren van speciaal werk. Zo maakte wij elektrificatie in bureaus mogelijk, kwamen we tot ergonomische vergadertafels en maakte we balies op maat. Zonder de samenwerking met verschillende partijen en het meedenken van de klant hadden we dit nooit kunnen realiseren.
Maatwerk kantoormeubelen realiseer je samen en alleen als de communicatie optimaal is kom je na het op maat maken van kantoorinrichting tot een bevredigend eindresultaat. Door onze ervaring gaat dit steeds soepeler en wordt jouw inbreng steeds eenvoudiger opgepakt.

Samenwerking met allerlei partijen als een metaalbewerkingsbedrijf


Heijka Kantoormeubelen begrijpt dat het bij kantoorinrichting niet enkel om het leveren van kantoormeubilair gaat. Zo kunnen wij met speciaal werk aan jouw specifieke wensen voldaan en werken wij hiervoor in samenwerking met verschillende partijen. Eén van deze partijen is een metaalbewerkingsbedrijf dat toevallig ook in ons pand kantoor houdt. Dit metaalbewerkingsbedrijf helpt  onder andere bij het bouwen van voorschotten, draaideurkasten en legborgen.

Maatwerk voor een optimaal eindresultaat


Kosteneffectief denken begint bij het streven naar de gewenste oplossing. In sommige gevallen wordt er door maatwerk een perfect aansluitend resultaat bereikt en daardoor ontstaat er meer tevredenheid binnen organisaties. Tevredenheid doordat er echt over de plaatsing en vorm van kantoorinrichting is nagedacht. Op deze manier kun je meerdere jaren van de gekozen kantoorinrichting genieten en past het kantoormeubilair bij jullie behoefte. Ben je benieuwd naar de voordelen van maatwerk kantoormeubilair bij Heijka Kantoormeubelen? Lees dan snel verder.

Voordelen van maatwerk kantoormeubilair bij Heijka Kantoormeubelen


Benieuwd naar de voordelen van ons maatwerk kantoormeubilair?

• Heijka Kantoormeubelen denkt mee over ergonomie en levert maatwerk.

Heijka Kantoormeubelen begrijpt dat ergonomie soms maatwerk vereist en daardoor meer aandacht. Zo denken wij samen na over de juiste oplossing en wordt deze na het nodige voorwerk op maat gerealiseerd.

• Maatwerk wordt tot in het kleinste detail mogelijk door samenwerking met diverse partijen.

Door samen te werken met partijen gespecialiseerd in hout, metaal en elektronica is er meer mogelijk dan je mogelijk verwacht. Op deze manier willen wij perfectie en maatwerk tot in het kleinste detail nastreven.

• Jij bent eigenaar van het gehele proces en wij begeleiden je in samenwerking naar het gewenste eindresultaat.

Voor ons is het van belang dat de klant zelf grote invloed heeft binnen een project. Zo nemen wij je tijdens het gehele proces mee en begeleiden we het proces om tot de gewenste kantoorinrichting te komen.

Wil je meer weten over speciaal werk en kantoormeubilair? Dan verzoeken wij je contact te leggen om samen tot effectieve oplossingen te komen. Bereik ons eenvoudig via corne@heijka.nl en telefonisch via 013 - 53 40 402 of 06 - 53 90 19 17. Gebruik eventueel ons contactformulier via deze link.
Twitter Facebook GooglePlus LinkedIn