Waarom wij van besparen op kantoorverlichting houden (en u binnenkort ook!)

Er zijn voldoende alternatieven

Uw kantoorverlichting bestaat op dit moment hoogstwaarschijnlijk uit TL-buizen. Deze flikkeren de gehele dag door en vermoeien de ogen van uw personeel. En dat niet alleen, het zorgt ook nog voor een hele hoge energierekening.

Tegenwoordig zijn LED-TL-buizen steeds algemener verkrijgbaar. LED-kantoorverlichting is een van de meest duurzame manieren om minder energie te verbruiken. Het is in het begin een redelijke investering maar deze zal zich snel volledig terugbetalen. De investering in LED als kantoorverlichting wordt gemiddeld na 3 jaar terugverdiend.

Kosten verlagen betekent meer winst

De hoeveelheid omzet die uiteindelijk in de energierekening verdwijnt is ontzettend hoog. Hier werken u en uw personeel iedere maand hard voor terwijl het onopvallend steeds hoger wordt. Als u de kantoorverlichting vervangt dan zal uw energierekening lager uitvallen en kunt u een hogere winst uit de omzet halen.

Doordat kantoorverlichting een gemakkelijke bespaarpost is kunt u hier al snel een hogere winst mee behalen. Alle kosten die u ieder jaar niet hoeft uit te geven aan de energierekening blijven over in uw bedrijfsomzet. Dit resulteert bij een groot aantal bedrijven al snel in een gigantisch bedrag. Dit bedrag kunt u verder investeren in uw bedrijf.

Het is beter voor het milieu

Wanneer het kantoorpand iedere dag veel energie verbruikt dan heeft dit een aanzienlijke invloed op het milieu. Deze invloed loopt vooral op wanneer u nog geen gebruikmaakt van groene stroom. U kunt als bedrijf de duurzaamheid binnen de organisatie verbeteren door minder aan energie uit te geven. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen zal dit veel kosten besparen, maar bovendien spaart het ook het milieu.

Duurzaamheid wordt in een groot aantal bedrijven steeds belangrijker. Door te richten op een betere toekomst kunnen bedrijfsprocessen minder belastend voor het milieu worden. Probeer de duurzaamheid binnen uw eigen organisatie dan ook steeds verder te verbeteren.

Het is beter voor het personeel

Kantoorverlichting is, zoals u al heeft kunnen lezen, belastend voor de ogen van uw personeel. Doordat de licht constant flikkeren moeten de ogen hard werken om het licht op te vangen. Dit heeft als gevolg dat er een flinke vermoeidheid kan ontstaan. En juist deze vermoeidheid heeft een grote invloed op de kwaliteit van het werk van uw personeel.

Door te besparen op kantoorverlichting, bijvoorbeeld door meer zonlicht op de werkvloer toe te laten, kunt u zorgen voor een hogere productiviteit. Het personeel zal veel beter presteren, werk sneller uitvoeren en bovendien een hogere kwaliteit leveren.