Wireless desktop charger

Evoline Qi Charger en Evoline Square Qi

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de Evoline Qi Charger of de Evoline Square Qi. Het zijn twee producten die het mogelijk maken uw apparaten draadloos op te laten, simpelweg via een inbouwmodule en een adapter voor uw apparaat.
De Evoline Qi Charger kunnen we voor u integreren aan de onderzijde van het blad van uw bureau, waardoor u vanaf bovenaf geen aanzicht verlies en de beschikbare ruimte niet verloren gaat. Ook de Evoline Square Qi kunnen we netjes voor u wegwerken, we maken daarvoor gebruik van een standaard kabeldoorvoergat met een doorsnee van 80mm. Het apparaat beschikt over een 230 volt aansluiting, een USB-oplader en eventueel een datakabel cat-6 aansluiting, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Draadloos opladen met handige adapter

U kunt de draadloze opladers van Qi gebruiken in combinatie met een adapter voor uw smartphone of tablet. Zowel voor de Samsung Galaxy modellen als de iPhone en iPad zijn er al adapters verkrijgbaar, die het mogelijk maken om gebruik te maken van deze methoden tot draadloos opladen. Het is dan voldoende om het toestel op de geschikte plaats voor het draadloos opladen te leggen. U voorkomt een lege batterij, zonder dat er een wirwar van kabels ontstaat.
Benieuwd hoe we u hiermee van dienst kunnen zijn of wenst u meer informatie over de producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.