Zadelkruk Matera large kv

183 excl. btw

beschikbaar voor levering

  • Voorzien van voetenring
  • 3 jaar garantie
  • Hoogteverstelling 65-90.5 cm
Artikelcode: ZKMLKV
Geleverd binnen 7 dagen

De zadelkruk large bevorderd de gezondheid en de efficiëntie

Met de zadelkruk large met een zwarte kunststof kruisvoet voorkom je de meeste van problemen die veroorzaakt worden door het werken achter een bureau. Elke dag komen er talloze mensen bij de huisarts vanwege klachten die zijn ontstaan door langdurig in de verkeerde houding te zitten. Vrijwel al deze mensen hebben een baan waarbij ze de hele dag achter een computer zitten. Dit heeft vaak een gebrek aan beweging en verkrampte spieren tot gevolg. Met name spiergroepen in de nek, rug en schouders moeten het vaak ontgelden. Deze zijn vaak stijf en pijnlijk en dat heeft weer andere problemen tot gevolg. Veel hoofdpijnklachten worden veroorzaakt door een stijve nek en druk op de spieren in die regio. Door de pijn kunnen mensen bovendien vaak slecht in slaap komen of kunnen zelfs wakker worden door de hevigheid van de pijn. Een gebrek aan slaap heeft weer allerlei andere nare zaken tot gevolg waaronder een gebrek aan energie en zelfs depressie. Bestrijding van de pijn door middel van medicatie en fysiotherapie kunnen een verzachtende werking hebben maar het aanpakken van de oorzaak is een stuk efficiënter. Deze ligt in de houding die wordt aangenomen achter een bureau en de daarbij behorende verkramping van spieren. De zadelkruk is speciaal ontwikkeld om deze problemen tegen te gaan.

Kies voor efficiënter werken en een verhoogde gezondheid

Een actieve houding voorkomt dus een aantal van de meest voorkomende oorzaken van verzuim door ziekte. Met de zadelkruk large voorzien van een zwarte kunststof kruisvoet kom je automatisch in een ergonomische houding te zitten waarbij je actief moet zitten. Bovendien ben je een stuk flexibeler en worden spieren in de rug en buik aangesproken om je wervelkolom goed te positioneren. De zadelkruk large is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van een voetenring. Er kan ook gekozen worden voor een onderstel van aluminium. De hoogte van de kruk is verstelbaar door een gasveer en de zitting die gevuld is met foam zit erg comfortabel.

Gewicht 20 kg
Afmetingen 60 × 60 × 65 cm
Download brochure

Zadelkruk Matera large kv

Bureau 4-poot 100 x 80 Zwart Havanna

  • Afmeting 100 x 80 cm
  • Blad havanna poten zwart
  • Handig als aanbouwtafel

274 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 100 x 80 Zwart Wit

  • Afmeting 100 x 80 cm
  • Blad wit poten zwart
  • Handig als aanbouwtafel

274 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 100 x 80 Wit Robson eiken

  • Afmeting 100 x 80 cm
  • Blad robson eiken poten wit
  • Handig als aanbouwtafel

274 excl. btw

beschikbaar voor levering

Klanten aan het woord

Frank en Mariette van GochFrank en Mariette van Goch ★★★★★ Wat een fijne mensen. Ze nemen alle tijd, zodat je de juiste keuze maakt. Kregen de stoel die we uitgekozen hadden een week te leen om uit te proberen. Wat een service.Sjirk MeijerSjirk Meijer ★★★★★ Ik had dringend een nieuwe bureaustoel nodig vanwege allerlei klachten. Ik kon bij Heijka in Waalwijk meteen langskomen en heb op vele stoelen gezeten en de lekkerste uitgekozen zonder op de prijs te letten. Toen ik de prijs hoorde zat ik nog lekkerder, ruim binnen mijn budget.Jan NooitgedagtJan Nooitgedagt ★★★★★ X2comX2com ★★★★☆ Met Heijka Kantoormeubelen neem je een specialist op het gebied van kantoorinrichting in huis. Zij denken met je mee, leveren goede service en zijn klantvriendelijk.Wij van X2com zijn dan ook zeer tevreden over de kantoorinrichting van Heijka.Ferry KorzinekFerry Korzinek ★★★★★ Wij doen al jaren zaken met Heijka voor meerder vestigingen. Resultaat is altijd super voor standaard of maatwerk. Korte lijnen, snel schakelen, improviseren en tijdelijke oplossingen. Overal staan ze voor open. Voor ons, een top teamspeler!Robbie De VaanRobbie De Vaan ★★★★★ Dik tevreden over onze kantoorinrichting, goede service, denken echt mee in oplossingen en alles snel geregeld!Peter CoxPeter Cox ★★★★★ Goede kwaliteit en top serviceBjorn DudokBjorn Dudok ★★★★★ klantvriendelijk en snelle goede service!!! goede kwaliteitparco van zelstparco van zelst ★★★★★ js_loader

Wil jij ook gespecialiseerd advies over ergonomische kantoormeubelen?